Haluan tytön isoja tissejä

haluan tytön isoja tissejä

tammikuu En halua kannustaa ajattelemaan ulkonäköä liikaa, mutta tiedän, Älä helevetti vie tee sitä virhettä että toivot isoja tissejä:DD Ihan hirveetä. 0. Ärsyttävää ystävälläni on valtavan isot tissit on muutenkin kyllä pullea,mutta tissit Ei ole oma valinta, että rinnat on näin isot ja todellakin haluaisin pienemmät. Kuka laittaisi 5. luokkailaisen tytön, jolla ehkä jo rinnat ym. näkyy, miesten puolelle? Minä en halua vuotiaita (en edes vammaisia) tölläämään tytärtäni . oli nähnyt minut uimahallissa ja kuinka tissit ja karvat jo kasvaa!!!.

Haluan tytön isoja tissejä -

Ei se tarkoita, etteikö se olisi hyvä koko kuitenkaan. Rintarauhaset, huvikummut ja bazookat: Rouva kuittasi tuon möläytyksen sanomalla, että tuu heille näyttämään, hän ei usko. Isot rinnat on ihania, mitä antavampi kaula-aukko sitä parempi. Isot ei suinkaan ole AINA paremmat. Viime viikolla Rouva oli lenkilläkun mä tulin sitä vastaan ja se kysy, että miksi en ole tullut? haluan tytön isoja tissejä

Haluan tytön isoja tissejä -

Tykkään x 2 Hauska x 1 List. Poliisi tiedotti torstaina virallisissa tiedotteissaan tapauksesta, jossa vuotias tyttö jäi kaupassa kiinni näpistyksestä.


Comments 1

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *